Nyksund ART Gallery - "Summer Exhibition 2020"

27jun(jun 27)13:0016aug(aug 16)17:00Nyksund ART Gallery - "Summer Exhibition 2020"Nyksund ART Gallerys åpner sin 6. sommerutstilling  lørdag 27, juni kl. 13:00!

Detaljer for arrangement

I år har vi gleden av å presentere to nye utstillere:

 

–              KATRINA VREBALOVICH er en internasjonal kunstner med røtter i Vesterålen (datter til Britt Boutros Ghali), og bosatt i luxor i Egypt. Hun arbeider med maleri, mosaikk og smykker, og er inspirert av så vel gammel egyptisk mytologi, Moder Jord, som den tid vi lever i. Gjennom sitt kunstnerskap ønsker Katrina å uttrykke et universelt budskap om fred, enhet og ubetinget kjærlighet.

 

Katrina deltar på denne utstillingen med 22 fargesterke og energiladede malerier samt flere kunstvideoer, alle med vidtfavnende titler fra «Big bang» til jordens indre.

–              EVA VOLD er en anerkjent keramiker bosatt i Oslo, og arbeider hovedsakelig med porselen. Det gjør gjenstandene både tynne og sterke, samtidig som fargene blir ekstra lysende og nesten transparente. Havet er en viktig inspirasjonskilde for Eva, både når det gjelder farger og motiver.

 

Eva har deltatt på mange utstillinger, og hennes vakre gjenstander er innkjøpt av en rekke samlinger i inn- og utland, bl.a. i USA og Tyskland. Eva har også utført utsmykkingsoppdrag til bl.a. Den norske Ambassaden i Vilnius, Litauen. Eva vil være tilstede på utstillingsåpningen

 

I tillegg vil flere av galleriets faste utstillere bidra med mye nytt, bl.a.:

 

–              SVEIN ERIK TØIEN, arkitekt og fotograf bosatt i Nyksund, viser flere nye bildespill – bl.a. fra en studietur til Finnmark, og fra Gunn Vottestads siste grafiske produksjon, kalt «Et litografi blir til».

 

–              GUNN VOTTESTAD, billedkunstner, stiller ut så vel grafikk som maleri, og i skuffene har vi de aller siste trykkene.

–              BRIT FUGLEVAAG, tekstilkunstner, deltar med flere billedtepper.

–              ANNE KA MUNKEJORD, glasskunstner, stiller med nye kunstglass, hjerter, m.m. i spreke farger.

 

BRITT BOUTROS GHALI (maleri), SIGRID SZETU (silketekstiler), KJERSTI JOHANNESSEN (glasskunst), SVETLANA PECHNIKOVA (miniskulptur), og MARIT EIK (minigrafikk), vil også delta på utstillingen.

 

På grunn av smittevernregler og små lokaler vil selve åpningen skje utendørs. Forfriskninger.

 

Vi ber alle om å passe på «1-meters-regelen», og oppfordrer til mest mulig berøringsfri betaling / vipps.

 

Nyksund ART Gallery holder åpent alle dager kl. 13-17 frem til 16. august. Entré kr 50 (billetten er gyldig hele sommeren).

 

Kontaktinfo: Mobil: 99 38 12 77, Epost: post@nyksundretreat.com

 

HJERTELIG VELKOMMEN!

Mer

Tid

Juni 27 (Lørdag) 13:00 - August 16 (Søndag) 17:00

Sted

Nyksund Art Gallery

Det er stengt for kommentarer.