Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fredrik William Olsen & Terje Berg //Naustvika lørdag 15.07.

15. juli Kl 21:00 - 22:00

Kr 150

Vi ønsker deg velkommen til en duokonsert helt utenom det uvanlige.Fredrik William Olsen kjenner du kanskje som lysluggen med de spissfindige tekstene i det Kråkesølv. I tillegg til fem plater med det folkekjære indiebandet, har han gitt ut to soloplater; «Hver gang æ grev» (2012) og «Til stede» (2014). I soloprosjektet undersøker Olsen en nærere og mer konkret side av sin låtskriverkunst. Tekstene tar for seg dypt menneskelige tema som egoisme om og kjærlighetens forgjengelighet, og blir bært fram av sofistikerte fingerspill på kassegitar. Olsens litterære holdepunkter kan like gjerne være en gresk myte som en iPod full av undergrunnshiphop. Klangbildet sender tankene i retning av klassiske singer/songwritere som Beck og Nick Drake.

Terje Berg regnes gjerne som visesangernes egen favoritt-visesanger i det blomstrende popmiljøet i Bodø. Etter en rekke demoer og selvproduserte utgivelser, gav han ut plata «Søster og Bror» til gode kritikker i 2010. De siste årene har Berg også vært aktiv som billedkunstner, gitt ut tegneserien «Ka sku æ gjort uten dæ» og holdt en rekke utstillinger. Både som musiker og kunstner kombinerer han det tradisjonelle med det hippe på en måte som føles relevant enten du bruker fredagskvelden på Bjørneboe-romaner eller siste episode av «Ung og lovende».

Det er blitt sagt at det eneste som låter mer stemningsfullt enn en akustisk gitar, er når det er to av dem i samspill. Terje og Fredrik deler i tillegg til et nært vennskap en forkjærlighet for den akustiske gitaren og klassisk fingerspill, og vil på denne duoturnéen prege hverandres låter med nyskrevne, unike gitar-arrangement.

Detaljer

Dato:
15. juli
Tid
21:00 - 22:00
Kostnad:
Kr 150
Hendelse Kategori:

Arrangør

Naustvika

Sted

Naustvika, Nyksund
Norge + Google Map