Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Konsert med Vulkan Quartet – Nyksund Brygge

10. juli Kl 19:00 - 21:00

Kr250

Vulkan Quartet er en strykekvartett med fire unge musikere som er bosatt i Oslo. Bratsjisten i kvartetten, Maren Nygård, er opprinnelig fra Sortland og gleder seg til å ta med sine gode venner og kolegaer nordover.

Konserten i «Nyksund Brygge» vil bestå av klassiske mesterverk som Schumanns klaverkvintett i ess-dur, verker av Haydn og Schubert, et norsk verk av nyere dato og kanskje også litt improvisasjon!

Vulkan Quartet består forøvrig av Sander Tingstad og Kaja Pernille Østervold på fiolin og Marit Johansen på cello.

Alle de fire musikerne har mastergrad fra Norges Musikkhøgskole og vikarierer jevnlig i profesjonelle orkestre i Oslo og resten av Skandinavia. Med seg på konserten har de pianist Thomas Stenborg, også utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Thomas har i tillegg til sitt virke som klassisk pianist en forkjærlighet for komposisjon og improvisasjon.

 

I tillegg til å utforske kjernerepertoaret for kvartett har Vulkan Quartet fra høsten 2018 innledet et spennende samarbeid med danser og koreograf Kyrre Texnæs. Kyrre er en pioner innen kultur og næringsliv og har tidligere jobbet med blant andre Oslofilharmonien. Ved å jobbe med koreografi og finne bevegelser som allerede ligger i musikken skapes det en spennende måte å formidle de klassiske mesterverkene på. Vi kan altså love en klassisk konsert litt utenom det vanlige!

Dørene åpner 18:30.

Billettpris 250,- Gratis for ledsager og barn u. 13 år. For reservasjon send SMS til 90 54 54 66

Detaljer

Dato:
10. juli
Tid
19:00 - 21:00
Kostnad:
Kr250
Hendelse Kategori:

Arrangør

Nyksund as

Sted

Nyksund Brygge
Nyksund
Myre, 8439 Norge
+ Google Map
Telefon:
+47 957 77 319
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/nyksundbrygge/